26. 11. 2020.
Facebook snima film o fondaciji Novaka i Jelene Đoković

Facebook snima film o fondaciji Novaka i Jelene Đoković

Facebook snima film o fondaciji Novaka i Jelene Đoković

Britanska ekipa, sa brojnom opremom, bogatim iskustvom i željom da šampiona, njegovu suprugu i Fondaciju predstave svijetu, stigla je u Srbiju da za Facebook snimi dokumentarac!

O Novaku Đokoviću, a glavni kadrovi su napravljeni na “Drugarijadi”, sedmoj po redu, koju organizuje Fondacija najboljeg tenisera svijeta.

Na čelu tima koji čine producent, zvučni operator, kamermani i asistenti, je Tom Peri iz Londona, ispred kompanije “Film Farmers”, koju je Facebook angažovao za ovu priliku, a njegov prvi saradnik je Sem Klejson, iz Sautemptona.

Naš tim i nije toliko veliki, jer smo ovako fleksibilniji, i možemo brže i lakše da napravimo snimke. Pravimo film od nekoliko minuta, sa fokusom na dobrotvornim aktivnostima najboljeg tenisera na planeti. Sa tim zadatkom smo proveli nekoliko divnih dana u Brzeću snimajući aktivnosti Fondacije “Novak Đoković”. Sve je proteklo jako dobro i glatko, a imamo mnogo odličnih kadrova sa djecom gdje su se Novak i Jelena družili sa njima. Stvarno je sve besprijekorno, tako da smo veoma smo zadovoljni kako napreduje snimanje. Korisnici mreže Facebook će moći da vide materijal krajem oktobra, ili do kraja godine najkasnije – ističu Britanci.

Đoković ih je oduševio profesionalizmom, strpljenjem i odnosom prema mališanima koje je ugostio na kampu prijateljstva.

Definitivno ću od sad, pa nadalje, navijati za njega kada budem gledao tenis. Novak je jako fin, opušten, prijatan, i sve što smo ga zamolili da uradi, činio je sa lakoćom. Srećni smo što sarađujemo sa jednim takvim čovjekom i nadam se da ćemo imati prilike da snimamo ponovo – ističe Tom.

O Novakovoj filantropskoj strani tim iz Engleske nije bio mnogo upoznat, dodaje Sem – “znali smo za tenisku karijeru, ali ne i za sve druge lijepe stvari koje Fondacija radi, naročito kako bi pomogla djeci”.

Britanci su stalni saradnici mreže Facebook na brojnim projektima širom svijeta.

To nam je jedan od većih klijenata, i snimamo u Evropi, kao i u Americi. Novak je najveće ime do sada, ali smo snimali priču i sa Entonijem Džošuom, koji je veliki u svijetu boksa, zatim sa plivačicom Eli Simons, učesnicom paraolimpijskih igara, i drugim poznatim ljudima.

mondo.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender