08. 03. 2021.
Snizite holesterol prirodnim napicima

Snizite holesterol prirodnim napicima

Da li biste kupiti teglicu meda od 2.300 dolara?

Manuka med stiže nam iz Novog zelanda prodaje po cijeni od 2.700 dolara za 230 grama.

U pitanju je med od jednog cvijeta, koji se proizvodi od nektara manuka biljke, koja cvjeta samo nekoliko nedjelja svake godine.

Manuka med je nešto što je zaista na cijeni. Ne samo zbog činjenice da vam je potrebna pozamašna količina novca kako biste kupili makar i nekoliko grama ove supstance, već zbog njegovog rariteta i beneficija.

Ljubitelji meda u Ujedinjenom Kraljevstvo mogu biti uzbuđeni, jer će sada imati priliku njime da liječe svoje rane, upaljeno grlo i uživaju u svim drugim beneficijama, jer će on upravo debitovati u luksuznoj robnoj kući Harrods.

Tečno zlato košta 2.700 dolara za teglicu od 230 grama u slavnoj robnoj kući, a nalazi se odmah pored velikih brendova kao što su Chanel i Versace. True Honey Company proizveo je asortiman od 1.000 teglica, koje su zvanično obilježene kao najčistiji Manuka med ikada.

Mnogi bi se odlučili da više nikada u životu ne konzumiraju med kada bi morali da daju 2.300 dolara za jednu teglicu, ali se ipak on prodaje kao alva, vjerovatno sa dobrim razlogom.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender