02. 12. 2020.
“MINI PLANICA” Uskoro ski skakaonica u centru Banjaluke

“MINI PLANICA” Uskoro ski skakaonica u centru Banjaluke

“MINI PLANICA” Uskoro ski skakaonica u centru Banjaluke

Na banjalučkom Trgu Krajine biće postavljena mini skakaonica “Mini Planica” u okviru istoimene trodnevne manifestacije u organizaciji Turističke organizacije Grada Banjaluka.

Manifestacija će trajati od 22. do 24. novembra, a skakaonica će biti dostupna od 10 do 19 časova.

“Predviđen je fakultativni obilazak skakaone, s ciljem da se djeca od III do VII razreda Osnovnih škola, upoznaju sa ovim sportom i  bogatom turističkom ponudom oba turistička mjesta, čime postičemo stvaranje veće svijesti kod djece školskog uzrasta o Republici Srpskoj, njenim prirodnim ljepotama i turističkim potencijalima. TOBL  kao nosilac atraktivnih sadržaja  mini skakaonice ima za cilj uzimanja učešća u  manifestaciji “Novogodišnji praznici 2019/2020”  Banja Luka”, saopšteno je iz TOBL-a.

Podsjećanja radi, TO Banja Luka i OC Jahorina potpisale su Sporazum o saradnji koji između ostalog podrazumijeva i uzajamnu promociju turističkih proizvoda, zajedničko kreiranje turističkih sadržaja koji će biti plasirani na evropskoj i svjetskoj turističkoj mapi. TOBL smatra da će ovakav vid saradnje obogatiti turističku ponudu i dati poseban pečat početku zimske turističke sezone i tako upotpuniti sadržaj koji će privući veliki broj turista u grad na Vrbasu.

“Angažmanom „Mini Planica“ iz Slovenije koji će u centru grada postaviti montažno-demontažnu mini skakaonicu,Banjaluka neće dobiti samo atraktivan sadržaj već i priliku da se na kvalitetan način promoviše u Sloveniji, vrati povjerenje gostiju iz ove zemlje koji su naši najbrojniji gostigledajući iz vizure statistike dolazaka gostiju iz regiona. Samim tim naš grad dobija priliku da se na kvalitetan, kreativan i poseban način prikaže kao nezaobilazno turističko mjesto koje svakako treba posjetiti”, navedeno je u saopštenju TOBL-a.

Pored montaže mobilne skakaone „Mini Planice“, planirano je postavljanje štandova s ciljem promocije sva tri partnera projekta „Mini planica“.

(mondo.ba)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender