29. 11. 2020.
Bogat novogodišnji program na Zlatiboru

Bogat novogodišnji program na Zlatiboru

Bogat novogodišnji program na Zlatiboru

Prvi sneg koji je pao prošlog vikenda na Zlatiboru najavio je početak nove zimske sezone na ovoj planini. Nakon vrlo uspešne letnje sezone, tokom koje su oboreni mnogi rekordi u poseti gostiju i po broju registrovanih noćenja, Zlatibor se sprema da i ove zime ugosti veliki broj domaćih i stranih turista. Popunjeni privatni smeštaji i apartmani Zlatibor će definitivno i ove sezone učiniti jednom od najpopularnijih destinacija za odmor u Srbiji i regionu.

Bogat novogodišnji program na Kraljevom trgu obradovaće sve posetioce planine, a iz Turističke organizacije Zlatibora najavljuju i druge brojne programe kojima će se na simboličan način zaključiti vrlo uspešna godina koju je Zlatibor imao.

Što se tiče novogodišnjeg programa, posetioci će moći da tokom četiri dana svake večeri uživaju u novom koncertu i izvođaču. Sve otvara Dejan Petrović koji će nastupiti 29. decembra. Zatim će 30. decembra publika moći da uživa u nastupu Maje Berović, a 31. decembra u noći dočeka, za zabavu i dobar provod biće zadužen Miroslav Ilić. Za reprizu dočeka 1. januara, zakazan je koncert grupe Van Gog.

Na Kraljevom trgu će već po običaju biti služeni kuvano vino i rakija, a u novogodišnjoj noći, takođe po tradiciji, biće i vatrometa nakon koga će nastupiti i trubači.

Ništa manje živo i zabavno neće biti ni u zlatiborskim kafićima i klubovima koji su već sada rezervisani za noć dočeka, a brojni hoteli na Zlatiboru ponudiće raskošan zabavni program za svoje goste. 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender