24. 11. 2020.
Guess predstavlja novu Holiday 2019. kampanju

Guess predstavlja novu Holiday 2019. kampanju

Guess predstavlja novu Holiday 2019. kampanju

GUESS predstavlja novu reklamnu kampanju- Holiday koja prikazuje najtraženiji izgled ovih praznika.   Glavni akteri ove kampanje su modeli Erin Cummins, Kellie Stewart i Francesco Monte.

Za vizuelni aspekt odgovoran je glavni kreativni direktor Paul Marciano, a cijela kampanja snimljena je kroz objektiv Tatiane Gerusove u Los Angelesu, CA. Marciano je izabrao modele i rekao: “To je prva kampanja Kellie Stewart i Francesca Monte u Sjevernoj Americi, zajedno s društvom i mi im želimo dobrodošlicu u GUESS porodicu.” Cijela kampanja odiše atmosferom filmskog seta i dovodi gledaoca iza kulisa starog holivudskog glamura.

Ovosezonska ženska kolekcija nudi veliki izbor džinsa u obliku teksas hlača i jakni, u kombinaciji s čipkastim bodijima. Iz cijele linije se ističu jakna od vještačkog krzna u crnoj boji, kao i kožne hlače od vještačke kože i motorističke jakne u raznim bojama. Također, suknje uskog kroja i jakne od vještačke kože savršeni su par za nadolazeću sezonu.

Odabrane modele iz GUESS kolekcije možete kupiti u GUESS radnji u Banjaluci – Delta Planet, kao i multibrand radnji FASHION&FRIENDS na istoj lokaciji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender