19. 06. 2021.
Zvanično – Milojević više nije trener Crvene zvezde!

Zvanično – Milojević više nije trener Crvene zvezde!

Zvanično – Milojević više nije trener Crvene zvezde!

Vladan Milojević je potvrdio da više nije trener Crvene zvezde.

Milojević je odbio produžetak saradnje do 2022. godine i odlučio da napusti klub poslije dvije i po godine provedene u njemu.

Milojevićevu poziciju najvjerovatnije će preuzeti proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, ali generalni direktor Zvezdan Terzić u ovom trenutku nije želio da to potvrdi.

– Јa sam donio odluku da neću više biti trener Crvene zvezde. Kao prvo, prije nego što ću da obrazložim svoju odluku, želio bih da se zahvalim mojoj porodici, gospodinu Zvezdanu Terziću i Draganu Miloševiću, jer su oni bili ti koji su bili kod mene u Atini i razgovarali. Sa druge strane mom najbližem saradniku, gospodinu Miti Mrkeli – izjavio je Milojević na početku konferencije.

Na pitanje o daljim planovima Milojević je istakao da mu je potreban odmor.

– Јako je teško kada imate kvalifikacije… Nemao puno vremena, sve je iscrpljujuće. Treba mi je dan odmora, sa porodicom. Ako ne budem ništa imao, ovo vrijeme ću iskoristiti za moju edukaciju, da vidim kako se to trenira u drugim zemljama. Prevashodno ću odmoriti – jasan je Milojević.

Milojević nije imao nikakve primjedbe na dvije i po godine provedene u Zvezdi.

– Sve je ovdje bilo super. Ono što bih naglasio je saradnja sa svim ovim divnim ljudima iz Upravnog odbora, koji su mi davali sve. Što kaže direktor Terzić, nismo imali nijedan problem. Što se tiče Mite (Mrkela prim. aut.) griješio sam… Ali, ko radi taj i griješi. Kada se sve završi ostaju samo lijepe stvari – kaže Milojević.

O saradnji sa Milojevićem pričao je i sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

– Poslije dvije i po godine saradnje sa Milojem ovo je za mene zaista emotivan trenutak. Proveo sam sa njim dane i dane, možda desetak dana u dvije i po godine da nismo bili zajedno… Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu i za sve nas, koji smo zvezdaši, i da mu poželim u budućnosti puno uspjeha i sreće. To je zaslužio i kao stručnjak i kao čovjek – iskren je bio Mrkela.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender