10. 07. 2020.
Milaković: Podrška klubu poslanika SP

Milaković: Podrška klubu poslanika SP

Socijalisti formirali Nezavisnu odborničku grupu u Banjaluci

Odbornici Socijalističke partije u Skupštini Grada Banjaluka, Darko Milošević i Milan Milaković, koji je i potpredsjednik gradskog parlamenta, formirali su Nezavisnu odborničku grupu Socijalističke partije.

U zahtjevu koji su uputili skupštinskom rukvodstvu, odbornici SP ističu da će u ovom formatu funkcionisati do rješavanja otvorenih pitanja unutar Socijalističke partije, a ranije su istakli da u potpunosti podržavaju zahtjeve i inicijative narodnih poslanika SP u NSRS.

Kako ističu dobri poznavaoci prilika u SP, iste inicijative u toku su i u drugim lokalnim sredinama, gdje se provode procesi formiranja nezavisnih odborničkih grupa socijalista, a zajednički stav im je da će djelovati nezavisno od rukovodstva partije dok Petar Đokić ne podnese ostavku i povuče se sa mjesta predsjednika.

Podsjetimo, 5 narodnih poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Srpske formirali su Nezavisni klub poslanika Socijalističke partije. Poslanici SP uputili su zahtjev za smjenu ministra rudarstva i energetike Petra Đokića, te zatražili njegovu ostavku na mjesto predsjednika partije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender