13. 08. 2020.
Radojičić još nije donio odluku o cijeni karata za gradski prevoz

Radojičić još nije donio odluku o cijeni karata za gradski prevoz

Od četvrtka koridorski prevoz u tri pravca

U Banjaluci će od četvrtka, 26. marta, biti organizovan koridorski javni prevoz u tri pravca, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Sandić je, nakon sjednice Štaba za vanredne situacije u Banjaluci, pojasnio da će autobusi saobraćati na dosadašnjim linijama broj jedan, “17 A” i “17”, prije svega u funkciji prevoza radnika u zdravstvu.

On je naveo da je riječ o ukupno osam polazaka na ove tri koridorske linije, od čega su četiri u ranim jutarnjim časovima, tri u poslijepodnevnim i jedan neposredno pred policijski čas.

“Linija `17` ubuduće će saobraćati lijevo iz Krfske ulice novoizgrađenim istočnim tranzitom, preko novog Zelenog mosta, desno Kozarskom ulicom preko Bulevara cara Dušana do Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske”, precizirao je Sandić.

On je apelovao da građani što manje koriste ovaj prevoz radi smanjenja zdravstvenih rizika, te da poslodavci koji zapošljavaju veći broj radnika u trgovini i pekarama nastoje organizovati prevoz svojih radnika uz preduzimanje svih mjera predostrožnosti.

Sandić je istakao da ovaj prevoz u potpunosti finansira grad Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender