02. 08. 2021.
Pripremljen atentat na Milana Kneževića

Pripremljen atentat na Milana Kneževića

Pripremljen atentat na Milana Kneževića

Kako Glas Javnosti ekskluzivno saznaje, crnogorski režim je posredstvom svojih veza u regionalnim kriminalnim krugovima, angažovao lica iz albanskog kriminalnog miljea sa područja Kosova i Metohije, da izvrši atentat na jednog od lidera Demokratskog fronta i neumornog borca za srpske interese u Crnoj Gori Milana Kneževića. 

Naime, prema navodima našeg izvora iz vrha crnogorske vlasti, za izvršenje atentata je određen niko drugi do Fljorim Ejupi, nekadašnji pripadnik terorističke “OVK” koji je svojevremeno optužen od strane UNMIK-a da je izvršio napad na autobus “Niš ekspresa” u mestu Livadice u blizini Podujeva na KiM.

Tada je ubijeno 12 a ranjeno 43 srpskih civila, pri čemu je istovremeno jedan od osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, bivšeg predsednika političke partije “Sloboda, demokratija, pravda”.

Organizacija atentata poverena je uskom krugu lica veoma bliskih vrhu crnogorske države, kako bi se Milan Knežević eliminisao iz političke borbe, koja danas u Crnoj Gori predstavlja borbu za opstanak demokratije i vladavine prava, a po svemu sudeći i borbu za život.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender