15. 07. 2020.
Pet fudbalera Crvene zvezde pozitivno na virus korona

Pet fudbalera Crvene zvezde pozitivno na virus korona

Pet fudbalera Crvene zvezde pozitivno na virus korona

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su petorica igrača bila pozitivna na virus korona. Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Јovančić, Marko Konatar i Branko Јovičić dobili su pozitivan nalaz.

  • Pomenuti igrači se osjećaju dobro, nalaze se u izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom . Gobeljić, Јovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Јovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan – ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

Stanje igrača srpskog šampiona se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

  • Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije, u čijem su osvajanju u velikoj mjeri učestvovali, čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspjeh i želi brz oporavak – naglašavaju u Zvezdi.

U saopštenju se ističe i da su “svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju virus korona”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender