29. 09. 2020.
Top model Balkana 2020

Top model Balkana 2020

Top model Balkana 2020

Beograđanka je na Izboru za Miss Balkana 2020. godine u Etno selu Stanišić osvojila poželjnu nagradu Top model Balkana, a mnogi su se složili da je baš to zvanje zaslužila svojim stavom i izgledom.

Ova atraktivna devojka zasenila je pistom od prvog koraka. Pravi je gradski hedonista koji uživa na sceni i pod sjajem reflektora.

Jelena će raditi revije na svetskim pistama za brendove Versaći, Šeri Hil i krasiće bilborde i svetske naslovnice. Takiođe je pozvana na Kanski i Venecijanski filmski festival.

Krajem septembra ova atraktivna brineta odlazi u Italiju na Versaci fashion show.

Top model Evrope 2020

Mileusnićeva je na prestižnom takmičenju osvojila zavidnu nagradu Top modela Europe za 2020. godinu.

Ova lepotica, pored novostečene karijere u lepoti, trenutno radi u agenciji za osiguranje automobila. Pored toga, cilj joj je da završi studije za Veb dizajnera.

Modeling joj nije stran, svoje izvajano držanje ima još iz mlađih dana, kada je u toj sveri odnosila mnogobrojne nagrade.

Ana je veliki ljubitelj umetnosti. Hobi joj je crtanje, u kom je itekako dobra, odlazila na mnoga takmičenja. Tečno priča engleski jezik.

Čekaju je brojni angažmani na svetskim pistama, a njen lik će krasiti naslovnice kao i bilborde. Radiće prestižne revije za Versaći i mnoge svetske brendove!

Direkcija izbora za miss Europe oduševljena je prelepom Aleksandrom i predviđaju joj blistavu karijeru.

Generalni pokrovitelj manifestacije su proteini.si

Generalni medijski pokrovitelj je BN televizija

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender