22. 10. 2020.
Srbi za Trampa organizovali skup podrške američkom predsjedniku

Srbi za Trampa organizovali skup podrške američkom predsjedniku

Srbi za Trampa organizovali skup podrške američkom predsjedniku

Pokret Srbi za Trampa 2020 učestvovali su u spontano organizovanom skupu podrške i molitvi za brz oporavak predsjednika SAD Donalda Trampa i prve dame Melanije Tramp, ispred Valter Rid Vojno Medicinskog Centra u Merilendu.

Tramp i i njegova supruga Melanija su pod ljekarskim nadzorom od petka uveče, kada su otkrili da su pozitivni virus korona. Pored predsjednika i prve dame, pet članova predsjedničkog tima i tri senatora su imali pozitivan test i nalaze se u 14 dana propisanom karatinu.

Predstavnici pokreta Srbi za Trampa iz Pensilvanije i Merilenda, ugledni advokat Peđa Filipović (PA) i Stefani Lalić Adams (MD), kćerka heroja Nika Lalića, OOS kapetana koji je učestvovao u misiji Halijard, su se pridružili skupu podrške. Oni su istakli da su ponosni što predstavljaju pokret Srbi za Trampa, što ujedinjuju srpsko rasejanje koje se prvi put organizovalo u ozbiljno biračko tijelo i postalo dio zvanične izborne koalicije Trampa.

“Očekujemo da se predsjednik oporavi u što kraćem roku i vrati svojim dužnostima obzirom da je ostalo samo mjesec dana do izbora. Spremni smo na ubjedljivu pobjedu 3. novembra i ulažemo sve napore da galvanizujemo birače u ključnim državama da podrže našeg predsjednika”, dodaju Filipović i Lalić.

Pored brojnih Trampovih pristalica i pokreta Srbi za Trampa 2020, skupu podrške su se pridružili Black Voices for Trump, David Bosi, menadžer Trampove kampanje za državu Merilend i Joy Vila, umjetnica i pjevačica koja je predvodila skup u molitvi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender