22. 10. 2020.
“Eko toplana”: Najveći broj korisnika ima uredno grijanje

“Eko toplana”: Najveći broj korisnika ima uredno grijanje

Početak sezone grijanja – od danas u Banjaluci topli radijatori

Imajući u vidu trenutne vremenske uslove i nagli pad spoljašnjih temperatura, Eko toplane Banjaluka počeće i prije 15. oktobra, odnosno zvaničnog početka sezone gijanja sa isporukom toplotne energije.
Od danas 12.10. korisnici usluga sistema daljinskog grijanja mogu očekivati tople radijatore.
S obzirom na stanje distributivne mreže, kod pojedinih korisnika na samom početku sezone mogući su kraći prekidi u isporuci toplotne energije. Naše tehničke ekipe na terenu prate situaciju i nastojaće da svaki kvar otklone u što kraćem roku, a korisnike kod kojih eventualno dođe do prekida isporuke, molimo za strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju.
Podsjećamo, tokom pauze između dvije sezone Eko toplane su obavile godišnji remont proizvodnih postrojenja kao i sanaciju dijelova distributivne mreže, prema unaprijed utvrđenom planu a na osnovu intervencija tokom prethodnih sezona. Obezbijeđeno je oko 95 odsto potrebnog energenta za predstojeću sezonu, a ostatak će u skladu sa planom biti obezbijeđen do kraja ove godine.
Pozivamo korisnike da nam se u slučaju problema sa grijanjem jave na besplatan info broj 0800 502 12, na email info@ekotoplanebanjaluka.com ili adresu Bulevar vojvode Živojina Mišića 32, Banjaluka. Osim toga, korisnici se mogu informisati i pratiti servisne informacije tokom sezone i na sajtu www.ekotoplanebanjaluka.com.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender