24. 10. 2020.
SPS: Podrška Miroslavu Drljači za načelnika Novog Grada

SPS: Podrška Miroslavu Drljači za načelnika Novog Grada

SPS: Podrška Miroslavu Drljači za načelnika Novog Grada

Socijalistička partija Srpske – SPS na predstojećim Lokalnim izborima u Novom Gradu podržaće zajedničkog kanidata koalicije za načelnika Miroslava Drljaču (SNSD).

Predsjednik SPS-a Goran Selak, generalni sekretar SPS-a Andrea Dorić i član predsjedništva SPS-a Sonja Davidović danas su se u Novom Gradu sastali sa kandidatom i aktuelnim načelnikom opštine Novi Grad gdje je potpisan i sporazum o koalicionom djelovanju.


Predsjednik SPS izjavio je tom prilikom da će ova partija biti konstruktivan partner, te da će u Novom Gradu, kao i u drugim lokalnim zajendicama, insistirati na provođenju razvojnih politika.

Novi Grad je jedna od lokalnih zajednica gdje će SPS ima snažnu podršku građana i gdje se očekuju dobri rezultati na predstojećim Lokalnim izborima, na čelu sa našim šefom Povjereništva Mladenom Bosančićem.
Naš fokus su razvojne politike, podrška privrednicima i stvaranje boljih uslova za život za sve građane. Novi Grad zaslužuje bolju budućnost i tu smo da podržimo ljude koji razmišljaju na takav način. Kao nova priča i nova partija, već smo pokazali da imamo kvalitetne ljude i podršku građana širom Srpske. Tu snagu i taj kapacitet usmjerićemo na rad za dobrobit svih – poručio je Selak.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender