04. 12. 2020.
Odlučeno o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta

Odlučeno o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta

Odlučeno o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta

Upravni odbor Univerziteta u Banjaluci, na 52. sjednici održanoj 27. oktobra 2020. godine, donio je odluke o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta za 2019. godinu.

Nagrade su dodijeljene u tri kategorije, u ukupnom iznosu od 68.175,50 KM.

Prema Odluci o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjaluci za ostvarene međunarodne rezultate  u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčana nagrada nastavnicima i saradnicima koji su autori indeksiranog naučnog rada, nagrađena su 42 nastavnika i saradnika s ukupnim iznosom od 52.375,50 KM.

Upravni odbor je donio i Odluku o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjaluci za ostvarene međunarodne rezultate u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su rukovodioci, koordinatori ili učesnici međunarodnog naučno-istraživačkog projekta. U ovoj kategoriji dodijeljeno je 13.000 KM za 21 nastavnika i saradnika Univerziteta u Banjaluci.

Prema Odluci o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjaluci za ostvarene međunarodne rezultate  u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu –  novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su  koordinatori ili kontakt osobe Erazmus+ projekata – Ključna akcija 2 – Izgradnja kapaciteta, nagrađena su četiri nastavnika s ukupnim iznosom od 2.800 KM.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender