28. 01. 2022.
Mali Filip (4) pokazuje ožiljke od operacije srca

Mali Filip (4) pokazuje ožiljke od operacije srca

Mali Filip (4) pokazuje ožiljke od operacije srca

Filip Kovačević iz Prokuplja ima samo četiri godine, a već je preživio tešku operaciju srca i nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Filipu je kao bebi otkriveno da ima ventrikularni septalni defekt.

Njegova majka Biljana Kovačević kontaktirala je našu redakciju u suzama, apelujući na sve ljude koji su u mogućnosti da im pomognu.

‘’Nijedne novine neće da podele našu situaciju. Mnogo nam je teško. Za Filipa je prikupljeno samo 20.000 dinara, niko se nije zainteresovao. Jedna starija gospođa me pozvala i obećala da će nam poslati novac, ali nakon toga se više nikada nije javila. Blokirala je moj broj. Očajna sam. Molim sve plemenite ljude da pomognu mom sinu’’.

Filip Kovačević je naizgled rođen kao ‘normalna’ bebica. Biljana ističe da ga je redovno dojila i hranila, ali da je primjetila da nikako nije mogao da se ugoji. Odmah je znala da nešto nije u redu. Kada ga je nakon određenog vremena odvela u bolnicu, ljekari su bili šokiran što Filip i dalje ima svega 300 grama. Otkriveno je da dijete ima ventrikularni septalni defekt, urođenu srčanu manu zbog koje je morao na devetočasovnu operaciju srca.

Biljana ističe da je nakon operacije sve bilo u redu. Međutim, u poslijednja tri mjeseca primjetila je da se Filip često umara. Suprug joj je savjetovao da se ne plaši i da će sve biti u redu. Ali nije bilo… Filip je doživio napad epilepsije i danas se nalazi u bolnici.

Još jednom apelujemo na humane i plemenite ljude da pomognu porodici Kovačević iz Prokuplja uplatom na račun Biljane Kovačević, preko Vojvođanske banke: 325-9300703482860-97 ili stupe u direktan kontakt sa Biljanom putem njenog mobilnog telefona: +381641443379

Devizni račun:

Deutsch Bank AG Frankfurt

AM main SWIT code: DEUTDEFF

Vojvođanska banka

A.D. SWIT CODE: OTPVRS22

RS35325934170267820415 SERBIA

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender