24. 01. 2022.
Selak: SPS je već sada pobjednik izbora, a tek smo počeli

Selak: SPS je već sada pobjednik izbora, a tek smo počeli

Selak: SPS je već sada pobjednik izbora, a tek smo počeli

SPS je već sada pobjednik Lokalnih izbora u Banjaluci. Imamo veliku podršku građana, konstantan rast članstva i za kratko vrijeme smo postigli odlične rezultate, poručio je predsjednik SPS Goran Selak, koji se, zajedno sa šefom Povjereništva SPS Sašom Kondićem, danas obratio građanima i simpatizerima SPS. Ova partija danas je organizovala razgovor sa građanima i simpatizerima u Kuljanima, Drakuliću, Obilićevu, parku Mladen Stojanović, na Starčevici, tvrđavi Kastel i na Laušu, a dan je završen radnim sastankom sa nosiocima aktivnosti u mjesnim odborima, koji je uz poštovanje preventivnih mjera održan u sali restorana “Soriso” u Akvani.

SPS je nova priča koja ima podršku, koja okuplja sjajne ljude i koja raste iz dana u dan. Zato već sada možemo da kažemo da smo pobjednici ovih izbora, a tek smo počeli da ostvarujemo ciljeve i da okupljamo ljude. Zajedno smo napravili veliku stvar. Od 12. marta do danas radili smo vrijedno i složno. Prvi veliki rezultat je omasovljenje partije jer prišli su nam mnogi vrijedni ljudi, a još jedan veliki uspjeh nas čeka 15. oktobra – poručio je Selak, koji je i nosilac liste SPS za Banjaluku.
Šef Povjereništva SPS i kandidat za Skupštinu grada Banjaluka Saša Kondić pozvao je Banjalučane da se uključe u rad najmlađe političke partije u gradu i da daju svoj doprinos, da budu pokretači novih ideja i da se njihov glas čuje.

Mnogi su prepoznali da nismo kao ostale političke partije, da smo mlada ekipa koja ima energiju, viziju i snagu za velike stvari. I u pravu su. SPS je priča koja raste i priča koja će da traje. Zato i sada pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže, da zajedno radimo i stvaramo, da jačamo naše ideje i da odlučujemo o budućnosti – poručio je Kondić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender