10. 08. 2022.
Falćineli: Zvezda ima moć, živimo kao velika porodica

Falćineli: Zvezda ima moć, živimo kao velika porodica

Falćineli: Zvezda ima moć, živimo kao velika porodica

Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i vjerujem da ćemo se radovati golovima i pobjedama u skoro svim mečevima do kraja polusezone. Očekuje nas, poslije pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži, kaže napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli.

Prvi Italijan u dresu srpskog šampiona već je postao ljubimac navijača, nakon što je na 12 utakmica od starta sezone postigao osam golova, šest u prvenstvu, uključujući i dva protiv Inđije.

“Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam povjerenje stručnog štaba i vjerujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i vjerujem da možemo mnogo u narednom periodu”, izjavio je Falćineli.

Zvezdin golgeter ističe da osjeća podršku navijača, uprkos tome što ih zbog virusa korona nema na tribinama.

“Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video-snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, vjerujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom. Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, s velikim očekivanjima i ja sam spreman da dam i više od maksimuma”, poručio je Falćineli.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender