02. 03. 2021.
Sofija Milošević: Luka i ja nismo dali basnoslovne cifre za moj porođaj

Sofija Milošević: Luka i ja nismo dali basnoslovne cifre za moj porođaj

Sofija Milošević: Luka i ja nismo dali basnoslovne cifre za moj porođaj

Manekenka Sofija Milošević gostovala je u jutarnjem programu na jednoj srpskoj televiziji prvi put nakon porođaja, gdje je govorila o vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, ali i prozivkama na račun svog izgleda.

“Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto – čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika – ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana pa je sve zajedno”, istakla je Sofija.

Naime, Sofija je otkrila i zbog čega su ona i Luka, njen sadašnji vjerenik sa kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

“Krili smo koliko god smo mogli, jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli natpisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno, jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvalno bilo sve objašnjavati, jer je on imao sina Davida, koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom”, rekla je Sofija.

Sofija i Luka su se vjerili, a zbog cijele situacije sa virusom korona gala slavlje planiraju kad se sve vrati u normalu.

“Mi smo već trebali da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu, biće ovo makar pred matičarem. Jedan kum je u Americi, a drugi ima koronu”, rekla je manekenka.

Miloševićeva je otkrila i da ona i Luka nisu dali basnoslovne cifre za njen porođaj.

“Iskreno, to mi je toliko skandalozno da čitam o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba. Ništa nismo platili. Dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo neko ko se razbacuje u današnje vreme”, objasnila je manekenka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender