28. 02. 2021.
Uspješna ISO resertifikacija i sertifikacija

Uspješna ISO resertifikacija i sertifikacija

Uspješna ISO resertifikacija i sertifikacija

Nakon višemjesečnih priprema i edukacije tima za implementaciju standarda, Eko toplane su uspješno prošle kroz proces resertifikacije i još jednom potvrdile da posjeduju kvalitet poslovanja usklađen sa međunarodnim ISO standardima. Osim resertifikacije za ranije uvedene ISO standarde 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 za upravljanje kvalitetom, životnom sredinom, bezbjednošću i zdravljem na radu, Eko toplane su dobile i sertifikat sistema menadžmenta prema međunarodnim standardima ISO 50001:2018 za upravljanje energijom.

Članovi tima Eko toplana zaduženi za implementaciju standarda za upravljanje energijom su osposobljeni da dalje provode aktivnosti prema akcionom planu u pravcu ušteda energenta i poboljšanja energetskih karakteristika.

Sertifikaciju i resertifikaciju obavila je renomirana sertifikacijska kuća TÜV Thüringen.

Efikasno upravljanje kvalitetom, životnom sredinom, energijom, bezbjednošću i zdravljem na radu dio je poslovne strategije Eko toplana u proizvodnji toplotne energije i pokazuje našu opredijeljenost ka usklađenosti sa svim međunarodno propisanim normama.

Proces uvođenja sertifikata i resertifikacije podrazumijevao je provođenje internog i eksternog audita, pokretanje korektivnih mjera i preispitivanje sistema upravljanja kvalitetom, životnom sredinom, bezbjednošću, zdravljem na radu i energijom.

Menadžment Eko toplana u cilju ostvarivanja osnovnih funkcija postavlja strateška opredjeljenja za povećanje energetske efikasnosti, očuvanje kvaliteta životne sredine i bezbjednosti na radu, racionalnu potrošnju toplotne energije i smanjenje troškova poslovanja.

Unapređenjem poslovanja, zadovoljavajući sve svjetske norme, Eko toplane osiguravaju viši nivo, trajnost i ujednačenost kvaliteta usluge, čime potvrđujemo našu usmjerenost ka zadovoljnom korisniku.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender