17. 05. 2022.
Veliki povratak Tap 011

Veliki povratak Tap 011

Veliki povratak Tap 011

Grupa uz koju su odrastale generacije a koja mnogima i danas budi najljepše emocije, Tap 011 objavila je spot za novu pjesmu “Metar po metar”.

“Mnogo sam srećna zbog nas!”, napisala je danas Goca Tržan, pjevačica na društvenim  mrežama gdje je objavila novi spot izazvavši pozitivne reakcije fanova.

Spot su snimili kod nas na Jahorini, a kažu pjesmu su osjetili i odabrali “na keca” i da podsjeća na onaj “stari dobri Tap”.

“Stalno se smejemo kada svako naše okupljanje mediji opisuju kao “ponovo zajedno”, a mi se od 2011, kada smo imali koncert u Areni, redovno družimo. Zato sam rekla svima da moramo da snimimo pesmu da bi ljudi znali da postojimo kao bend, da smo zajedno”, kazala je Goca Tržan u emisiji “Kec na jedanaest”.

“Pre godinu i po dana Milan je napisao pesmu “Doktore”, ali onda se prošle godine desila ova nesrećna korona i nismo hteli da je objavimo da se ne bi mislilo da je napisana tim povodom. Pesma je ljubavna i nema veze sa koronom, ali smo ipak odlučili da malo sačeka. Onda je Milan napisao i ovu pesmu i odlučili smo da “Metar po metar” bude prva s kojom ćemo se pojaviti. Jesmo matori, ali se jako dobro držimo, družimo i super nam ide”, u svom maniru, duhovito – kazala Tržanova.

Đorđe Pajović istakao je da bend već ima četiri gotove pjesme i da ćemo ih sve čuti uskoro.

“Goca nas je, moram priznati, najviše “vukla”. Imamo danas možda i bolju energiju nego nekada. Otvorili smo nedavno i zvaničan Instagram profil grupe i svi smo admini. Dogovor je da nema brisanja nijedne objave tako da sam uveren da će se svi naši fanovi smejati i ludo zabavljati, jer će tu biti svega “, kazao je Đole.

Ivana Peters kazala je u pomenutoj emisiji da joj druženje i rad sa bendom deluju kao nešto prirodno i potpuno blisko.

“Kao da nije prošlo toliko godina otkako smo zajedno radili i stvarali. Kao nekad smo se smestili svi u jedan auto i otišli na Jahorinu da snimimo spot. Ludo smo se zabavljali”, rekla je Ivana.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender