16. 04. 2021.
Tubin i zvanično u klubu SPS

Tubin i zvanično u klubu SPS

Tubin i zvanično u klubu SPS

Narodni poslanik Milan Tubin prešao je i zvanično u klub SPS, koji sada ima 5 poslanika u Narodnoj Skupštini. SPS u martu obilježava godinu dana postojanja, na prvim izborima osvojili su 30.000 glasova, dobili 38 mandata u lokalnim zajednicama i parlamentarni su u 20 opština i gradova.

Iako su mnogi “otpisali” SPS nakon razlaza sa vladajućom koalicijom i predviđali kraj i raspad najmlađe i najuspješnije partije u Srpskoj, desilo se upravo suprotno. SPS nastavlja da raste, jedan su od najaktivnih političkih subjekata u RS. Pored narodnog poslanika Tubina, poslije Lokalnih izbora pristupili su im mnogi članovi iz svih gradova Srpske, a u Srpcu im je pristupio i jedan odbornik iz DNS. Većinu članstva Socijalističke partije Srpske čine mladi ljudi, a u SPS kažu da su partija budućnosti, da se njihov pristup politici razlikuje od načina na koji rade ostale političke partije te da je to razlog zbog kojeg partija i dalje bilježi rast. – SPS je već počela pripreme za Izbore 2022. godine, gdje očekujemo još jedan istorijski rezultat i potvrdu dosadašnjeg rada.

Od osnivanja, do Lokalnih izbora imali smo tek osam mjeseci da formiramo organe partije i odbore širom Srpske i opet smo postiglit rezultat kakav u Srpskoj nije postigao za na prvim izborima. Za izbore 2022. godine imamo dosta vremena da se pripremimo i da ponovo ostvarimo veliki rezultat. SPS je partija budućnosti, okrenuti smo svojim ciljevima i politikama i od početka smo znali da će to da prepoznaju vrijedni i dobri ljudi – istakla je generalni sekretar SPS i narodni poslanik Andrea Dorić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender