17. 05. 2021.
Potpuno go utrčao na teren

Potpuno go utrčao na teren

Potpuno go utrčao na teren

Olma Garsija je čovjek o kojem od sinoć priča cijela Evropa. Španac je, naime, potpuno go, kao od majke rođen, utrčao je na teren tokom utakmice koja se igrala bez prisustva publike.

Na meču Granade i Mančester junajteda Garsija je svojim prizorom šokirao sve, od redara na stadionu, preko fudbalera, do televizijskih gledalaca kraj malih ekrana.

Španskim medijima Olmo je dobro poznat. On se čest poputno razgoliti na javnim mjestima, kako bi skrenuo pažnju na očuvanje životne sredine i okretanje ljudi drugačijem načinu života.

Na meču četvrtfinala Lige Evrope trčao je sa jednog na drugi kraj terena, valjao se po travi, a po nekim informacijama iz Španije kasnije je uspio da pobjegne policiji.

Inače, u ovoj utakmici je slavio Mančester junajted rezultatom 2:0.

Podsjetimo, tokom finala Lige šampiona 2019. godine u kojem su se sastali Liverpul i Totenhem, na teren stadiona “Vanda Metropolitano” u Madridu, takođe je bilo nepozvanih gostiju. Utrčala je (polu)gola zgodna plavuša za koju se naknadno saznalo da je Ruskinja Kinsi Volanski.

Ona je navodno željela da obraduje svog momka, ali i da malo “pogura” njegovu kompaniju – sajt za odrasle. U tom trenutku je na Instragramu imala 230.000 pratilaca, a nakon utakmice je broj skočio na više od 2.5 miliona ljudi.

Moguće da je i potez golog čovjeka iz Granade bio neki marketinški trik. Saznaćemo uskoro.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender