17. 05. 2021.
Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

Srbsko sabranje “Baštionik” iz Banjaluke započelo je vaskršnju dobrotvornu akciju pod nazivom “Budimo ljudi” u okviru koje će biti uručena pomoć porodicama sa više djece, samohranim roditeljima, staračkim porodicama, bolesnim licima i drugim.

Iz “Baštionika” navode da se pomoć prikuplja u hrani (brašno, ulje, tjestenina, riža, pasulj, konzervirana hrana, suvomesnati proizvodi, slatkiši), sredstvima za higijenu i novcu.

“Novčana sredstva u okviru svojih mogućnosti (paket pomoći košta oko 60 KM), možete uplatiti na naš žiro račun broj 567-241-27000282-31 sa naznakom donacija-Budimo ljudi ili putem ‘pejpal’ naloga”, pojašnjavaju u ovom udruženju.

Svi zainteresovani svoj prilog mogu ostaviti u jednoj od kutija “Baštionika” koje se nalaze u pravoslavnim hramovima, aktivistima ovog udruženja uz evidentiranje priloga putem priznanice ili u sjedištu “Baštionika” (knjižara “Riznica” u hotelu Vidović u Jevrejskoj ulici).

Detaljnije informacije u vezi sa preuzimanjem i prevozom pomoći zainteresovani mogu da dobiju na telefone broj 065/526-873 i 065/792-341 ili na mejl adresu info@bastionik.org.

Iz “Baštionika” podsjećaju da je u dosadašnjim akcijama, zahvaljujući prilozima građanma, uručeno više od 1.000 paketa pomoći.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender