28. 07. 2021.
Test “zmajića” i “orlića”

Test “zmajića” i “orlića”

Test “zmajića” i “orlića”

Omladinska fudbalska U18 reprezentacija Srbije imaće dvije provjere sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine u Zenici (20. i 22. aprila).

Selektor Saša Ilić na okupljanje je pozvao je 20 igrača, a prvi put dres “orlića” obući će i talenti iz dijaspore Dejan Kuzmanović koji nastupa za Monako i Nikola Motika fudbaler Bajerna iz Minhena.

Poziv su dobili i Darko Ilić (Fortuna Dizeldorf), Mihail Stefanović (Cirih), Andrej Trifunović (Cirih) i Mateja Milovanović (Ajaks), ali zbog situacije sa virusom korona i molbe klubova da ne dolaze zbog rizika koji postoji (termin nije u programu UEFA i klubovi nemaju obavezu da puste igrače), FS Srbije im je izašao u susret i oni će biti uz saigrače iz reprezentacije na nekoj od budućih akcija.

Na spisku selektora Saše Ilića za dva meča sa BiH nalaze se: golmani Lazar Kaličanin (Čukarički), Mateja Premović (Metalac), odbrana Dejan Kuzmanović (Monako), Mateja Stašević (Partizan), Viktor Radojević (Crvena zvezda), Vukašin Đurđević (Rad), Luka Drobnjak (Vojvodina), Stefan Leković (Crvena zvezda), sredina terena Ignjat Brajić (Grafičar), Nikola Motika (Bajern), Uroš Miladinović (Čukarički), Nemanja Trifunović (Partizan), Đorđe Gordić (Mladost), Uroš Kabić (Vojvodina), Luka Laban (Napredak), Matija Gluščević (Grafičar), napad Vanja Vlahović (Partizan), Mihajlo Ivanović (Vojvodina), Mihajlo Spasojević (Čukarički) i Marko Lazetić (Grafičar).

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender