17. 05. 2021.
Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS

Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS

Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS

Delegacija grada Budva, na čelu sa Markom Batom Carevićem danas je posjetila prostorije SPS u Banjaluci, gdje su se sastali sa predsjednikom Goranom Selakom i predstavnicima rukovodstva partije.

Razgovaralo se o nastavku saradnje i inicijativi koju je SPS uputio gradskim vlastima o bratimljenju Budve i Banjaluke. Carević je domaćinima poželio sreću i uspješan rad u periodu koji dolazi. 

Prije svega, želim vam mnogo uspjeha kao mladim ljudima i mladoj političkoj organizaciji sa jasnim ciljevima i kao prijateljima. Inicijativa o bratimljenju Budve i Banjaluke je velika stvar za sve nas i biće nam čast da zajedno sa Banjalukom radimo na zajedničkom razvoju i napretku – poručio je Carević. 

Predsjednik SPS Goran Selak izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je Carević sa delegacijom Budve posjetio SPS i Banjaluku na Dan grada, te poručio da su saradnja, sabornost i građenje mostova među ljudima ključne politike SPS. 

– Onih koji dijele ljude imamo i previše. Zato je naša politika da spajamo i okupljamo prijatelje, da radimo složno na zajedničkim ciljevima. Budva i Banjaluka imaju sjajne ljude i imamo mnogo toga da ponudimo jedni drugima, od saradnje u oblasti kulture do razmjene iskustava i zajedničkih projekata. Zato nam je velika čast što smo na današnji dan ugostili našeg prijatelja Batu Carevića i delegaciju Budve i što smo i zvanično pokrenuli priču o saradnji naša dva grada – istakao je Selak.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender