26. 01. 2022.
SPS: Đokić brutalno uvrijedio 8600 Banjalučana

SPS: Đokić brutalno uvrijedio 8600 Banjalučana

SPS: Đokić brutalno uvrijedio 8600 Banjalučana

Gradski odbor SPS Banjaluka najoštrije je osudio izjavu predsjednika SP i ministra u vladi RS Petra Đokića, koji je na svom stranačkom skupu u Banjaluci uporedio SPS sa “korona virusom” te poručio “da će SPS nestati kad i korona” i sve to objavio na zvaničnom partijskom

banjalučkom SPS ističu da je neljudsko i nerazumno poređenje treće partije u Banjaluci sa pandemijom i bolešću koja je u Srpskoj odnijela na hiljade života. 

– Ne znamo sa kakvim se problemima i traumama bori ministar Petar Đokić, ali nema nikakvog opravdanja za ovakve histerične i nepromišljene nastupe. Кao što nema opravdanja za svih nekoliko prisutnih na tom žalosnom skupu, od kojih niko nije reagovao na neljudske izjave i gluposti koje je izgovorio Đokić.

Takođe, pozivamo i predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović koja je prisustvovala pomenutom skupu, da se izjasni da li se slaže sa pomenutim stavom ministra u Vladi Srpske, pošto do sada nije javno reagovala na njegove skandalozne izjave i poređenja – navodi SPS.

SPS treća je partija po podršci građana Banjaluke po rezultatima posljednjih izbora, nastavljamo da jačamo i rastemo i da se borimo za ciljeve naše platforme “Za budućnost  U Banjaluci, ali i u svim drugim lokalnim zajednicama u Srpskoj, SPS će definitivno imati još bolje rezultate na narednim izborima, a pojave poput Petra Đokića su upravo ono što građani Banjaluke i Srpske više ne žele da trpe – stoji u saopštenju SPS Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender