17. 01. 2022.
Željko Bebek objavio novi album

Željko Bebek objavio novi album

Željko Bebek objavio novi album

Legendarni Željko Bebek neumoran je i sa 75 godina. U izdanju “Kroacija rekordsa” objavio je novi studijski album “Mali oblak ljubavi”.

Svojevremeno prvi pjevač “Bijelog dugmeta” najavio je ovo izdanje nedavno na Si-Em-Si festivalu u Vodicama, kad je premijerno predstavio pjesmu “Kupit ću nam sat”. Na istoj manifestaciji je, prije dvije godine, izveo numeru “Sto sam dana pio”, i to je bio prvi najavni singl pred ovaj album.

Uslijedile su još dvije numere koje su brzo postale hitovi – balada “Dunavom” i “Učini me sretnim”, za koju je spot sačinjen od privatnih video-snimaka porodice Bebek.

Jedna od pjesama koje će, sigurno, privući pažnju javnosti je “Kakav otac, takav sin” – duet sa nasljednikom Zvonimirom, koga je publika već imala prilike da upozna na pozornici. Velike zasluge za album ima Željkov stari saradnik, autor i producent Branimir Mihaljević.

Prethodno izdanje, “Ono nešto naše”, Bebek je objavio prije četiri godine, a beogradska publika pamti sjajan koncert u Sava centru 2018. Na nastupu u Zagrebu snimljen je dvostruki audio i blu-rej disk, a isto to se, zatim, desilo i sa koncertom u Splitu, pišu Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender