28. 01. 2022.
Dvorana na Starčevici uskoro u punom kapacitetu

Dvorana na Starčevici uskoro u punom kapacitetu

Dvorana na Starčevici uskoro u punom kapacitetu

Odluka o prenosu prava upravljanja sportskom dvoranom u naselju Starčevica na Sportski centar „Borik“ upućena je skupštinsku proceduru i trebalo bi da se nađe pred odbornicima na predstojećoj sjednici, koja je zakazana za 13. jul 2021. godine.

S ciljem unapređenja i razvoja sporta i fizičke kulture u našem gradu, predloženo je da se dvorana povjeri SC „Borik“ na upravljanje, korištenje i održavanje, kako bi zaživjela u punom kapacitetu.

Zamišljeno je da se pored redovnog nastavnog procesa, u novoj dvorani obavljaju i druge sportske aktivnosti, te da se našim sportistima i sportskim kolektivima omoguće optimalniji uslovi za sprovedbu trenažnih procesa.

Osim toga, dvorana nudi mogućnost organizacije različitih priredbi i drugih događaja kulturno-zabavnog karaktera, sajmova, ali i mnogih drugih skupova, što će u velikoj mjeri poboljšati uslove života u najvećem banjalučkom naselju, ali i u cijelom gradu.

Odlukom je predviđeno da bi uprava SC „Borik“ trebalo da upravlja ovim prostorom, ali i da istovremeno održava objekat u ispravnom i funkcionalnom stanju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender