24. 01. 2022.
Slobodan iz Srpca “ogrebao” Pežo 208

Slobodan iz Srpca “ogrebao” Pežo 208

Slobodan iz Srpca “ogrebao” Pežo 208

Iako nije veliki ljubitelj igara na sreću kao što je loto, jer kaže ne voli dugo da čeka na izvlačenje, 39-godišnji Slobodan Ugren iz Srpca, prije nekoliko dana, na brzinu je u kiosku u toj varoši kupio desetak srećkica na grebanje i doživio nešto što drugi godinama sanjaju.

Izašao sam iz firme “Dijana tekstil” da za sebe i moje kolege kupim osvježavajuće piće da utolimo žeđ na velikoj vrućini. Prekoputa prodavnice nalazi se kiosk “Lutrije RS” pa me prosto neka pozitivna energija usmjerila da kupim srećke na grebanje. Kada sam je ogrebao i vidio šta se otvorilo nastalo je pravo veselje među mojim drugovima, a još više kod kuće kada sam saopštio da sam dobio novi automobil “pežo 208”.

Najviše su se obradovale majka LJubinka i sestra Željana, koja je ovih dana napunila 18 godina – kaže Slobodan i dodaje da će joj na poklon dati svoj dosadašnji polovni “rover 25”, pod uslovom da što prije položi vozački ispit za koji će on snositi troškove.

Slobodan je nedavno na veliki praznik Vidovdan, tačno u podne, u Banjaluci od predstavnika “Lutrije RS” i firme “Verano motors” dobio ključeve i preuzeo automobil vrijedan oko 30.000 maraka i taj čin kaže nikada neće zaboraviti.

– Svi porezi i takse za automobil platio je organizator izvlačenja, a ja sam snosio samo troškove tehničkog pregleda i registracije u Policijskoj stanici Srbac – kaže Slobodan i dodaje da je mogao da bira tri boje i odabrao je metalik crnu koja mu više odgovara od žute i crvene.

TEK SLIJEDI ČAŠĆAVANJE

SREĆNI dobitnik Slobodan Ugren kaže da još nije završio sa čašćavanjem, a među dragim osobama naći će se i prodavačica u kiosku “Lutrije RS” Dragana Stanišljević, koja nam je rekla da se, takođe, raduje sa svakim Srpčaninom kada mu se posreći kupovina srećki ili igranje, javljaju Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender