17. 01. 2022.
Poraz Borca u Rumuniji, nada u revanšu u Banjaluci

Poraz Borca u Rumuniji, nada u revanšu u Banjaluci

Poraz Borca u Rumuniji, nada u revanšu u Banjaluci

Fudbaleri Borca poraženi su u Rumuniji u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Kluža (3:1).

Borac je odigrao solidan meč, pokazavši da može da se nosisa višestruko skupljim timom od sebe, i da će u revanšu za sedam dana u Banjalucit ražiti pobjedu i eventualan prolaz dalje. Podsjećamo, da i u slučaju neuspjeha, Borac nastavlja evropski put, ali u novosnovanoj Ligi konfederacija.

U 10. minutu penal za domaćina, čini se prestrogo, poslije duela Milojevića i Omranija. Deak sa 11 metara pogađa stativu, lopta se odbija do Omranija koji topovskim udarcem pogađa mrežu Lakića za 1:0.

U 28. minutu Deak je iskoristio ubacivanje Pauna i nije mu bilo teško da matira Lakića za 2:0.

Dino Ćorić je u 36. minutu spasio gol, izbacivši loptu sa gol linije, a usudijskoj nadoknadi odlična akcija Borca i gol! Ziljkić je centrirao, a Grk Moraitis je bio najviši u skoku i glavom postiže gol za “crveno-plave”.

U nastavku meča opreznija igra, a gol koji je Rumunima donio značajnu prednost postigao je Sigjurnson u 58. minutu lijepim golom iz voleja.

Fudbaleri Borca su u Rumuniji imali i veliku podršku svojih navijača, koji nažalost nisumogli biti na stadionu, ali su ih ispratili od hotela prema mjestu odigravanja meča. (RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender