17. 01. 2022.
Banjaluka: Rođeno 8 dječaka i 5 djevojčica

Banjaluka: Rođeno 8 dječaka i 5 djevojčica

Banjaluka: Rođeno 8 dječaka i 5 djevojčica

U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci u protekla 24 časa rođeno 13 beba – osam dječaka i pet djevojčica.

stanici hitne pomoći pregledano je 70 odraslih pacijenta, 13 djece i obavljena je 21 kućna posjeta.

U protekla 24 časa registrovano je pet krivičnih djela i osam saobraćajnih nezgoda, podaci su banjalučkog Područnog odjeljenja Republičke civilne zaštite.

Vatrogasna brigada imala je dvije intervencije na gašenju požara.

Isporuka struje i vode na području grada jutros je uredna.

Obavještavamo vas da će se u subotu, 10. jula 2021. godine izvoditi radovi  na  cjevovodu u Ulici Omladinska u naselju Kočićev Vijenac što će u periodu od 8 do 15 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici, saopšteno je iz Vodovoda Banjaluka.

Na području odgovornosti Uprave policije Banjaluka danas i sutra biće sprovedena akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola.

Akcija će biti sprovedena u okviru preventivno-represivne kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske “Vozi oprezno, putuj bezbjedno”.

Iz Policijske uprave Banjaluka apeluju na vozače da poštuju propise i prilikom upravljanja vozilom ne konzumiraju alkohol, čime će zaštitili svoj i život drugih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz policije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender