17. 01. 2022.
“Već dan i po me boli”: Đoković otkrio neočekivani problem

“Već dan i po me boli”: Đoković otkrio neočekivani problem

“Već dan i po me boli”: Đoković otkrio neočekivani problem

Novak Đoković je tokom meča sa Denisom Šapovalovom imao problema sa stomakom.

Iako Novak Đoković na ovom Vimbldonu izgleda impresivno, iako je vrlo lako došao do finala, ipak postoje neki problemi koji ga muče. 

Iako je u prethodnim danima imao poteškoća, tek poslije meča sa Šapovalovom je priznao da su ga stomačni problemi mučili kako prije duela, tako i na samom polufinalnom susretu.

 “Posljednjih dan i po sam imao stomačnih problema i to me je poremetilo na početku meča. U toku prva dva seta osjećao sam malo poteškoća, ali sam krajem trećeg to probio i bolje se osjećao. To nije izgovor, već su bile takve okolnosti. Imao sam i malu vrtoglavicu“, rekao je Novak. 

On na kraju nije bio zadovoljan svojom igrom i smatra da mora da je popravi kako bi u finalu imao šanse za pobjedu. 

“Imao sam slab ritern. Šapovalov je sjajno igrao i nezgodno je igrati protiv takvog protivnika. Međutim, za standard i kvalitet mog riterna koji obično pružam ovo je bilo dosta ispod prosjeka. Radiću na tome i nadam se da ću se osjećati malo bolje i daću moći da odigram na višem nivou jer tako mora”, dodao je Novak. 

Osvrnuo se i na meč finala sa dobro poznatim protivnikom. Beretinija je nedavno pobijedio, ali Italijan je u formi života. 

“Sada ide Beretini koji je iskusniji od Šapovalova, igra izuzetno dobro. Ima snažan servis i forhend, to su njegova dva najveća oružja. Trenirao sam sa njim pred Vimbldon, igrali smo na Rolan Garosu, znam šta me očekuje. On je u sjajnoj formi, posebno na travi. Osvojio je Kvins i odigrao fantastičan turnir do sada, izgubio je možda samo jedan set”, zaključio je Novak. 

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender