17. 01. 2022.
“Biramo najuređenije”: Obilazak dvorišta od 19. jula

“Biramo najuređenije”: Obilazak dvorišta od 19. jula

“Biramo najuređenije”: Obilazak dvorišta od 19. jula

U sklopu tradicionalne akcije „Biramo najuređenije“, na adresu Gradske uprave pristigle su prijave za sve četiri kategorije, što je pokazatelj da je sve veći broj sugrađana opredijeljen da svoj životni prostor i svoj grad učini ljepšim.

Sugrađani su se u velikom broju odazvali pozivu za učešće u ovoj akciji, koju Grad Banja Luka organizuje 19. godinu uzastopno, a ove godine najveći broj prijava pristigao je u kategoriji „privatnih dvorišta“ i „zajednica etažnih vlasnika“.

U narednim danima konkursna komisija će obraditi sve pristigle prijave i napraviti precizan plan obilazaka prijavljenih dvorišta, a koji će biti realizovan u periodu od 19. jula do 31. avgusta 2021. godine.

– Kao i ranijih godina za pobjednike su predviđene vrijedne nagrade, a ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo svim sugrađanima koji su se prijavili na ovu akciju jer zapravo svaki učesnik uređenjem svog dvorišta, uređuje svoj grad i čini ga ljepšim – poručeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Ovogodišnja akcija „Biramo najuređenije“ trajala je od 7. juna  do 5. jula, a takmičenje je organizovano u četiri kategorije „najuređenijih“: privatna dvorišta, dvorišta stambenih zgrada, dvorišta privrednih subjekata i javnih ustanova, te najljepše uređen balkon.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender