28. 01. 2022.
Vremenska prognoza za naredna 4 dana: Od srijede stabilizacija

Vremenska prognoza za naredna 4 dana: Od srijede stabilizacija

Vremenska prognoza za naredna 4 dana: Od srijede stabilizacija

U Republici Srpskoj će narednih dana biti promjenljivo vrijeme s povremenom kišom i pljuskovima, a stabilizacija vremena i priliv toplijeg vazduha se očekuje u srijedu, 21. jula, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

I u nedjelju će preovladavati promjenljivo vrijeme s povremenom kišom, pljuskovima a biće i grmljavine.

Kiše će biti prvo na sjeveru i zapadu, a tokom dana u centralnom pojasu i na istoku, kasnije i u ostalim krajevima, dok će lokalno biti i obilnijih padavina.

Vjetar će biti slab do umjeren, istočni i sjeveroistočni.

Јutarnja temperatura sutra će biti od 13 do 19, na planinama od 10, a najviša dnevna od 21 do 27, na jugu do 30, na planinama od 18 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 19. jula, preovladavaće promjenljivo vrijeme s povremenom kišom i pljuskovima. Poslijepodne i uveče padavine će slabiti i prestati, prvo na zapadu i jugu, dok će ih na istoku i sjeveroistoku biti dijelom tokom noći.

Јutarnja temperatura biće od 13 do 19, na planinama od 10, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu do 30, a na planinama od 17 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 20. jula, u toku noći i jutra biće slabe kiše na istoku i jugoistoku, a u ostalim krajevima jutro će uglavnom biti vedro uz malu oblačnost. Tokom dana biće uglavnom sunčano uz malu oblačnost, dok će na jugoistoku i jugu biti slabe kiše ili pljuskova koji prestaju do večeri.

Јutarnja temperatura biće od 14 do 19, na planinama od 11 stepeni , a najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 29, na jugu do 31, na planinama od 20 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 21. jula, će doći do stabilizacije vremena i priliva toplijeg vazduha. Ujutru i tokom dana će biti uglavnom sunčano uz malu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature.

Јutarnja temperatura biće od 14 do 19, na jugu do 21, a najviša dnevna od 25 do 31, na jugu do 33 stepena Celzijusova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender