26. 01. 2022.
“Bema” pravi cipele  Đokoviću nakon Olimpijskih igara

“Bema” pravi cipele Đokoviću nakon Olimpijskih igara

“Bema” pravi cipele Đokoviću nakon Olimpijskih igara

Marinko Umičević, direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, na svom Facebook profilu objavio je sljedeće:

Sve nas je obradovala lijepa vijest da naš Nole nacionale ide na Olimpijske igre i nakon osvojenog Vimbldona i silnih sedmica na prvom mjestu, ponovo nam je vratio raspoloženje, dostojanstvo, ali se u posljednje vrijeme javljaju kere Jakobsfelda, ujedaju, crkoše od muke i zavisti, pa se utrkuju ko će više da uvrijedi Novaka Đokovića.

Međutim, tome ne treba davati na značaju, što je više kleveta i laži, Nole nam je miliji i draži. U tome prednjače Englezi, što ih je Nole odbio da igra za njih.

A inače su ti Englezi cijeli život arogantni, prepotentni, pa i protiv srpskog naroda, a mi smo pjevali da će Engleska biti zemlja proleterska, ali ja mislim da đavo stanuje u Londonu.

Engleska nije Velika Britanija, ona je dio Velike Britanije, koja nas uči nekoj demokratiji, a ne dozvoljavaju Irskoj, Škotskoj, pa ni Velsu da izađu iz Velike Britanije.

Jednostavno, Nole je Nole, naš ponos, naša dika, mogu da pričaju šta hoće , ali i da pocrkaju od muke. Bema je napravila cipele za prvi korak Novakove djece Stefana i Tare, a nakon Olimpijskih igara ćemo uručiti par cipela i Novaku Đokoviću u kojima će ući u besmrtnost.

On je legenda koja hoda i na taj način ćemo mu izraziti zahvalnost. Nadamo se da će doći u Bemu da prezme cipele i da će tom prilikom preuzeti i „Ključ grada Banjaluka“ i Povelju „ Počasni građanin Banjaluke“ . To mu je dodijeljeno 2015. godine, ali ih još nije preuzeo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender