Zapoceti radovi na izgradnji vodovodne mreže u Motikama

Zapoceti radovi na izgradnji vodovodne mreže u Motikama

Zapoceti radovi na izgradnji vodovodne mreže u Motikama

U Ulici Brkovića put, u banjalučkom naselju Motike, započeti su radovi na izgradnji vodovodne mreže. Nakon što se riješi pitanje vodosnabdijevanja, ova ulica dobiće i asfalt.

Bageri su stigli na teren. Počeli su radovi na izgradnji vodovodne mreže u naselju Motike. Mještani Motika pričaju da godinama muče muku sa vodom. Snalazili su se na sve načine.

”Do sada smo se snalazili se korištenjem javne česme, na način da je komšija morao zavrnuti vodu, da bih je ja dobio i obrnuto ” – kaže mještanin Motika Milorad Brković.
Radovi će biti izvođeni u nekoliko faza. Prva je u dužini od 1200 metara.  Direktor Vodovoda i gradonačelnik Banjaluke obišli su teren i već imaju plan kako i šta dalje.

”Zaista je neprihvatljivo da naselje udaljeno sedam kilometara od centra grada nema vodu, a naš je plan da naselja, u kojima postoji i najmanja mogućnost da se realizuje igradnja vodovodne mreže, dobiju vodu – poručio je direktor Vodovoda Predrag Duduković”

”U naselju Motike rješavamo brojna pitanja, započeli smo sanaciju klizišta, a plan je da kroz rebalans budžeta obezbijedimo milion KM kako bi bila nastavljena izgradnja saobraćajnice Petrićevac – Motike” – rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.
Mještanima Motika obećano je da će nakon izgradnje vodovodne mreže, dobiti i asfalt.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender