17. 10. 2021.
Danica Crnogorčević održala koncert u Mrkonjic Gradu

Danica Crnogorčević održala koncert u Mrkonjic Gradu

Danica Crnogorčević održala koncert u Mrkonjic Gradu

U Mrkonjić Gradu na jučerašnjem koncertu  koji je  priredila  Danica Crnogorčević  jedna od najpopularniji  vokalnih solista  i interpretatorki  duhovne i etno muzike,pred mrkonjićkom  publikom  predstavila se i sugrađanka Emilija Boškić. 

Emilija Boškić  je dijete Mrkonjić Grada  koja se aktivno bavi muzikom (vokalni solista)  još od svoje devete  godine,  iza sebe ima mnogobrojne nastupe na festivalima  širom regije. Svoj  talenat  je pokazala i učešćem na Đurđevdanskom festivalu 2012. godine i na ostalim festivalima gdje je nastupala u Sloveniji, Makedoniji , Bugarskoj….. Na  takmičenje  „Pinkove  zvijezdice „ u Beogradu  učestvovala je 2018. godine.. 

Ova talentovana djevojaka, anđeoskog glasa se pored svog školovanja i muzike bavi manekenstvom, glumom i folklorom gdje i u ovim sferama kulture takođe iskazuje zapažen talenat.  Aktivno se bavi i humanitarnim radom i dugogodišnji je član Centra „Dajte nam šansu –Zvjezdice“ iz Banja Luke. 

Svoj  grad i svoje mjesto uvijek je predstavljala u najljepšem svijetlu i donosila mnoge nagrade i zato joj je Mrkonjić Grad i zahvalan. 

Načelnik opštine Mrkonjić Grad  Dragan Vođević  je tom prilikom iskoristio priliku da se Emiliji, kao našem „malom ambasadoru“ kulture  zahvali na njenom  trudu i zalaganju za sve ove godine koje je pružala svom gradu, te joj je tom prilikom uručio skroman  poklon  i poželio sreću i uspjeh u daljem  školovanju i privatnom životu.  
RTV Kontakt

Mrkonjić Grad  20.09.2021. godine

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender