27. 11. 2021.
Džoni Dep sutra na večeri s Vučićem!

Džoni Dep sutra na večeri s Vučićem!

Džoni Dep sutra na večeri s Vučićem!

Holivudski glumac Džoni Dep dolazi sutra u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji „Pafini”, u produkciji „Arhangel studija” glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu” (IES). U Srbiji će možda provesti svega 24 sata, ali će svakako imati naporan dan – imaće konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem.ZABAVA18.10.2021

Džoni Dep sutra na večeri s Vučićem!

Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu. Glumac, što je malo čudno, nije imao rajder listu, što je praksa pred dolazak svetskih zvezda, piše dalje „Kurir”. Trenutno, međutim, zna se da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

– Ćevapčići i kolege iz Srbije su fantastični – izjavio je Dep za RTS prošle godine na Berlinskom festivalu, gde je promovisao film „Minimata”.

 

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat „Pafini”, realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom „Jervolino & ledi Bakardi entertejnment”, kao i matičnom kompanijom „Jervolino studios” iz Srbije. Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

– Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno s njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana – rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija “Jervolino & ledi Bakardi entertejnment” i „Jervolino studios”.

Inače, nije tajna koliko svetski poznati glumac voli Srbiju.

– Obožavam Srbiju i Srbe – izjavio je prošle godine u Monte Karlu Dep.

On je prvi put u Srbiji, inače, bio 1992. godine, a jednom prilikom je i pokazao da dobro barata našim psovkama – kad je na Festu predstavljen dokumentarac „Kreka: Lovac na snove”. „Je*i ga! Hajdemo da se napijemo!”, „Kako si?” i „Volim te” deo su njegovog vokabulara.

(24sedamrs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender