27. 11. 2021.
Izložba likovnih radova djece sa autizmom iz Udruženja “Djeca svjetlosti

Izložba likovnih radova djece sa autizmom iz Udruženja “Djeca svjetlosti

Izložba likovnih radova djece sa autizmom iz Udruženja “Djeca svjetlosti

Radovi malih kreativaca nastali su na likovnim radionicama kroz projekat ‘Pomozi mi da uradim sam’, čiji je nosilac Fondacija “Naše srce’.BL / 18. Oktobar 2021

U subotu 23.10.2021. godine sa početkom u 19.00 časova, u prostorijima Banjalučkog staklenca, biće upriličena izložba likovnih radova djece sa autizmom iz Udruženja “Djeca svjetlosti”. Radovi malih kreativaca nastali su na likovnim radionicama kroz projekat ‘Pomozi mi da uradim sam’, čiji je nosilac Fondacija “Naše srce’. Na izložbi će takođe prisustvovati poznata slikarka iz Srbije Aleksandra Kokotović, koja je za ovu priliku donirala neke od svojih prestižnih umjetničkih djela koji će takođe biti izloženi.

Sav novac prikupljen od prodaje radove ići će za produžavanje projekta “Pomozi mi da uradim sam”, čiji su učesnici 12 djece autističnog spektra.

Izložba za širu javnost biće dostupna tokom cijelog dana 24.10.2021. godine.

“Poziv za učešće na ovom plemenitom projektu, ne da se ne može ignorisati, već predstavlja čast svakom pojedincu kao članu društvene zajednice u kojoj smo svi povezani na svim nivoima: društvenom, mentalnom, duhovnom i materijalnom. Djeca sa poteškoćama u razvoju su naša obaveza. Sama činjenica da imamo razvijenije
funkcije obavezuje nas da djeci s posebnim potrebama pomažemo da se uključe u društvo, imaju socijalne interakcije i što više svakodnevne radosti na svom životnom putu. Nadam se da će odaziv, kako kolega umjetnika, tako i građana Banjaluke biti prikladan, te da će se na izložbenoj aukciji prikupiti zadovoljavajuća sredstva za nastavak ovog važnog projekta”, izjavila je Aleksandra Kokotović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender