15. 08. 2022.

Kraj drame u Doboju: Muškarac s bombom stavljen pod kontroluP

Policija u Doboju stavila je pod kontrolu muškarca koji je s bombom bio u sanitetskom vozilu ispred službe hitne pomoći, javio je dopisnik Srne.1-0-htmlMuškarac je bio sam u vozilu, a pripadnici policije su ga poslije nekoliko sati uspjeli izvesti iz vozila. Na licu mjesta bio je i pregovarač.

Dok je trajala kriza, prostor oko Doma zdravlja i ulice bili su blokirani.DRAMA JOŠ TRAJEMuškarac koji u Doboju prijeti bombom je bivši policajac, Hitna služba evakuisana

Podsjetimo, iz Doma zdravlja Doboj su ranije kazali da je tokom večernjih sati, prilikom intervencije na terenu po pozivu pripadnika Policijske uprave Doboj i pružajući medicinsku pomoć i transport pacijenta u prostorije Službe hitne pomoći došlo do ugrožavanja života uposlenika zbog čega je informisan Centar javne bezbjednosti Doboj.

Naime, muškarac koji je sanitetom dovezen ispred Doma zdravlja po dolasku ispred zgrade zaprijetio je da će aktivirati ručnu bombu. Svi uposlenici Hitne pomoći su evakuisani.

Kako Klix.ba saznaje radi se o bivšem policijskom službeniku, a policija je evakuisala i osigurala šire područje do okončanja krize

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender