10. 08. 2022.

Selak: SPS nudi rješenja, a ne prazne priče

Selak: SPS nudi rješenja, a ne prazne priče

Rukovodstvo SPS na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom održalo je danas sastanak sa predsjednicima i rukovodstvima gradskih i opštinskih odbora istočne i stare Hercegovine. Razgovaralo se o kadrovskom i organizacionom jačanju partije, kao i o politikama s kojima će SPS izaći pred birače naredne godine. Na sastaku je konstatovano da će SPS nastaviti da vodi politiku usmjerenu direktno prema stvarnim potrebama i problemima građana u svim lokalnim zajednicama Hercegovine i Republike Srpske, te da neće učestvovati u dnevno političkim prepucavanjima, nego će biti dio rješenja i glas običnog čovjeka.

  • Republici Srpskoj su potrebne promjene postojećeg stanja koje je nezadovoljavajuće i sa ekonomskog i sa demografskog aspekta, a vraćanje principa zakonitosti i odgovornosti u radu institucija je neophodan i prvi korak u popravljanju stanja. SPS će uvijek biti dio rješenja i uvijek ćemo se zalagati da se u republičkom i lokalnim parlamentima čuju stavovi građana – poručio je predsjednik SPS Goran Selak.
    SPS je takođe zauzeo stav da je inicijativa SNSD-a za raspuštanje SO Bileća plod politikantstva, a ne realnih potreba građana te opštine. SPS smatra da će održavanjem sjednice SO Bileća na najbolji način biti demantovana potreba za raspuštanjem lokalne skupštine i da će SPS u Narodnoj Skupštini Srpske tražiti da se ta tačka povuče sa dnevnog reda narednog zasjedanja.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender