10. 08. 2022.

Gradonačelnik Draško Stanivuković: Na mjestu gde je nekada bila divlja deponija, koju smo čistili na inicijativu građana Lazareva niče park!

Gradonačelnik Draško Stanivuković danas je u razgovoru sa mještanima Lazareva imao priliku da govori o svemu što je urađeno u prethodnom periodu, ali i o svemu što će se raditi u narednom periodu u ovom dijelu e grad.

-Na mestu gde je nekada bila divlja deponija, koju smo čistili na inicijativu građana Lazareva, sada se uništava ovaj mali park, gde smo posadili sadnice. S prvim danom proljeća ćemo ga dodatno urediti. Uz sve to, plan je napraviti trotoar duž ove ulice. Mještani su kazali kako su imali problema s postojećom, javnom rasvjetom, odnosno da im je potrebna nova, led rasvjeta. Radimo kompletan projekat vezan za to. Za tu kiriju ćemo imati 200.000 KM, pa ćemo pokušati i ovdje riješiti taj problem – kazao je gradonačelnik.

Kako ističe, mještani Lazareva su i ranije obraćali pažnju na postojeće probleme – od podvožnjaka, rasvjete, trotoara i slično.

  • Danas smo čuli i mnogo kvalitetnih prijedloga koji bi trebali biti realizirani u narednom razdoblju, ali to nam nije teško – zaključio je gradonačelnik.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender