16. 08. 2022.

Održan sastanak regionalnog odbora SPS u Brčkom

Održan sastanak regionalnog odbora SPS u Brčkom

Socijalistička partija Srpske održala je večeras u Brčkom sastanak regionalnog odbora izborne jedinice 6. Rukovodstvo partije predvođeno predsjednikom SPS-a Goranom Selakom sastalo se sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora, odbornicima i rukovodiocima foruma žena i mladih iz ove regije, saopšteno je iz Socijalističke partije Srpske. Na sastanku je, kako se navodi u saopštenju, potvrđena opredijeljenost SPS-a da doprinese promjenama postojećeg stanja u Republici Srpskoj i da u svom djelovanju akcenat stavi na stvarne potrebe i probleme naroda.

  • Građani su opravdano nezadovoljni trenutnim stanjem, stalnim poskupljenjima i ukupno teškim uslovima za život prosječne porodice. Srpskoj neophodno zakonito i odgovorno djelovanje njenih ključnih institucija, a zato su vladavina zakona, ekonomske olakšice za privredu i demografska obnova ključni ciljevi SPS – zaključeno je na sastanku.
    Detaljno su, u skladu sa zaključcima Glavnog odbora SPS, usvojeni operativni planovi rada odbora partije u ovoj izbornoj jedinici te definisani prioriteti i ciljevi u radu. Uz predsjednika Selaka sastanku su prisutvovali i generalni sekretar Gordan Milošević, predsjednik foruma žena Darinka Pejić i foruma mladih SPS Milan Unčanin.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender