18. 08. 2022.

Ana Bekuta se vraća na scenu: Vidimo se u Banjaluci 1. januara

Pjevačica Ana Bekuta nedavno je ostala bez dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, a sada je objavila da se vraća svom poslu.

Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banjaluci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana – napisala je Bekuta na svom Instagram nalogu.

Podsjetimo, Milutin Mrkonjić je, kako su domaći mediji preneli, zarekao Anu u bolničkoj postelji da nastavi sa pjevanjem i nakon njegove smrti.

Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovjek da svuda unosi samo radost i smijeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pjesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima – rekao je izvor za Svet blizak pjevačici svojevremeno, prenose Novosti.

Srpski političar, počasni predjsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je 27. novembra 2021. godine. Nakon njegove sahrane Bekuta je izdala saopštenje da se na neko vrijeme povlači iz javnosti. 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender