17. 08. 2022.

Nikola Kojo: Kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti

Glumac Nikola Kojo oglasio se na Fejsbuku povodom smrti jutjuberke i gejmerke Kristine Kike Đukić  i poručio mladima da moraju da znaju da uvijek ima nade.

“Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rješenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svijetlo na kraju tunela”, poručio je Kojo.

Ispod statusa je nastavio da piše na istu temu, pa je napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke uz poruku da smo svi zakazali kao društvo.

“Moć vrijeđanja i seksizma. Ako se upitate šta znači i kolika je moć uvrijedljivog komentara, sjetite se Kike. Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, kako popularno kažemo – NOLAJFERA, koji sjede za tastaturom i kradu Bogu dane, vrijeđajući druge osobe na najstrašnije načine. Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj GLUP nacionalistički ili nekome personalno uvrijedljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i UBIJAJU, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, pretjerujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svjesni.

Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osjećanja vrijeđati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvrijedljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj mjeri naučio da poštuje uspješne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad! Kika, počivala u miru, mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti”, napisao je glumac.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender