10. 08. 2022.

“Banjalučka zima”: Brojni zabavni sadržaji, za svakoga ponešto

Da li ste posjetili magičnu „Banjalučku zimu“ u centru našeg grada?

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, samo su mali dio čarolije, pripremljene za zimske praznike u našem gradu.

Posebnu čar daju i novogodišnje kućice, koje su ove godine posebno dekorisane i imaju drugačiji izgled u odnosu na dosadašnji.

Sve posjetioce očekuju sjajani nastupi banjalučkih muzičara, bogata gastronomska ponuda, performansi, pozorište za djecu, latino plesovi i drugi zanimljivi sadržaji koji doprinose prazničnom ambijentu Parka „Petar Kočić“.

Zabavni sadržaji priređeni su i na Trgu Krajine, gdje je postavljeno klizalište i luna-park, kojima su se najviše obradovali najmlađi sugrađani.

Za ove zimske praznike grad je posebno ukrašen i u potpunosti je zablistao u duhu novogodišnjih praznika, pri čemu se vodilo računa o utrošku budžetskih sredstava, pa su tako u većini korišteni postojeći novogodišnji ukrasi, koji su za ove potrebe redizajnirani.

Tokom trajanja „Banjalučke zime“, u danima vikenda (subota i nedjelja) saobraćaj je obustavljen na dijelu glavne gradske saobraćajnice, kako bi svi posjetioci mogli nesmetano uživati u prazničnoj čaroliji.

Podsjećamo, u sjajnoj atmosferi 2. decembra počela je „Banjalučka zima 2021/2022“, tokom koje vas u narednih više od mjesec dana očekuje zanimljiv program. Za realizaciju ovogodišnje manifestacije putem javnog poziva izabrana je Gradska razvojna agencija sa partnerima.

Veliki novogodišnji koncerti

Banja Luka će u Novu godinu ući uz sjajne regionalne zvijezde, jer će na Trgu Krajine 31. decembra publiku zabavljati Petar Grašo i Neda Ukraden.

I prvog dana 2022. godine, na Trgu Krajine nastavlja se sjajna zabava uz koncert Ane Bekute.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender