17. 01. 2022.
Pijan vodio dnevnik pa suspendovan (VIDEO)

Pijan vodio dnevnik pa suspendovan (VIDEO)

Pijan vodio dnevnik pa suspendovan (VIDEO)

Voditelj austrijskog javnog servisa ORF Roman Rafrajder suspendovan je nakon što je sinoć vodio dnevnik u pijanom stanju.

Bilo je jasno vidljivo da je poznati voditelj pijan, po usporenom govoru, ali i držanju za sto kako ne bi pao.

ORF je potvrdio da je Rafrajder vodio dnevnik “ZiB fleš” u 21.52 na prvom programu pod dejstvom alkohola.

“ORF žali zbog ovog događaja. Rafrajder je suspendovan, a odeljenje za zaposlene analizira taj slučaj i razmatra dalje posledice. Rafrajder se izvinio interno za ovaj događaj i naveo da su uzrok lični razlozi”, saopštio je javni servis.

U ORF-u se polazi od toga da će Rafrajder napustiti tu medijsku kuću.

Rafrajderu je majka, pred dnevnik, javila da mu je otac na intenzivnoj njezi, zbog čega je popio previše alkohola.

U ORF se vodi diskusija kako je uopšte Rafrajder u takvom stanju pušten da uđe u studio, pa je pokrenuta interna istraga.

Inače dnevnik sa pijanim Rafrajderom je samo na kratko bio “okačen” u onlajn videoteci ORF-a, odakle je povučen, ali je ostao “zabilježen” na društvenim mrežama.

Inače on je trebalo da vodi i sljedeći dnevnik u 23 časova, ali je uprava javnog servisa reagovala i to spriječila, te je dnevnik sa više od polučasovnog pomijeranja emitovan, i to uz drugog voditelja, koga su morali da dovezu u studio, Jvlja Tanjug.

Rafrajder već jednom, prije tri godine, bio “udaljen” sa ORF-a, nakon što je bio suočen sa optužbama za zlostavljanje bivše djevojke.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender