18. 08. 2022.

U Banjaluci rođeno 12 beba

Policijska uprava Banja Luka –  zabilježeno je pet krivičnih djela. Javni red i mir narušen je dva puta. Dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda.

Služba hitne pomoći – pregledano je 68 pacijenata i obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je 12 beba – šest djevojčica i šest dječaka.

Zbog radova, za 15. decembar najavljena su sljedeća isključenja električne energije:

 08.00 – 16.00 časova – dijelovi naselja: Debeljaci, Ponir i Bijeli Potok;

 09.00 – 14.00 časova – dijelovi ulica: Stanka Božića Kobre, Karađorđeva i Blagoja Parovića, te dijelovi naselja: Bukvalek, Rekavice i Priječani.

Zbog kvara na distributivnoj mreži, tokom dana bez grijanja biće korisnici u ulicama: Federika Garsije Lorke, Petra Preradovića, Petra Rađenovića i dijelovima ulica Jovana Dučića i Ranka Šipke.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Ekipe sektora Održavanje danas će raditi na redovnom pregledu vodovodne mreže, kao i na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži.

Vatrogasna jedinica – imala je jednu intervenciju.

Prognoza vremena RHMZ – jutro pretežno oblačno i hladno uz uslove za rosulju. Tokom dana oblačnost će se zadržati, moguća koja kap kiše predveče. Vjetar slab. Jutro pretežno oblačno i hladno uz uslove za rosulju. Tokom dana oblačnost će se zadržati, moguća koja kap kiše predveče. Vjetar slab do umjeren sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 4°C Maksimalna temperatura vazduha oko 6°C.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender