08. 08. 2022.

Prvi trejler za film “The Lost City” otkriva ulogu Breda Pita (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler za dugo očekivani film “The Lost City”, koji će se pojaviti u bioskopima krajem marta 2022. godine.

Osim što prikazuje nevjerovatnu hemiju između Sandre Bulok – uspješne književnice ljubavnih romana, i Čeninga Tejtuma – “najseksipilnijeg modela na svijetu”, kao i negativca iz filma Danijela Redklifa, koji glumi ekscentričnog milijardera u potrazi za izgubljenim gradom i njegovim blagom, u videu se pojavljuje i Bred Pit koji šarmannim nastupom “spašava stvar”.

Sudeći prema prvim slikama, avanturistički film obećava da će biti sve samo ne dosadan – dosta akcije, izleti brodom, trka po džungli.

Takođe, trejlerom je potvrđena mala uloga Breda Pita, o kojoj je ranije izvještavano dok je projekat nastajao a, kako se ispostavilo, do toga je došlo na nagovor zajedničkog frizera Pita i Bulok, javlja B92.

Predstojeću komediju su režirali Adam Ni i Aron Ni, a osim Bulok, Tejtuma, Redklifa i Pita, druge zvijezde u filmu su Da'Vajn Džoj Rendolf, Oskar Nunjez, Peti Harison i Boven Јang.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender